MARIANTÒNIA NAVARRO BABILONI

Vaig néixer a Barcelona, segons la meva mare gràcies a les seves pregàries a la verge de Lurdes. Potser ve d’aquí la meva dèria per la mitologia. Sempre m’han fascinat… Llegeix més…

Vaig néixer a Barcelona, segons la meva mare gràcies a les seves pregàries a la verge de Lurdes. Potser ve d’aquí la meva dèria per la mitologia. Sempre m’han fascinat aquelles verges trobades en coves, prop d’una font, cosines germanes de les antigues deesses.

Vaig estudiar Filosofia en un va intent d’entendre qui era, on anava…, i Història de l’Art per tal d’esbrinar l’obscur mecanisme de fascinació que posa en marxa un quadre com Blanc sobre blanc de Malevitch. Les meves preguntes sense resposta es van perdre en “els boscos del pensament”, on vaig trobar un camí que em va dur al món dels contes i, caminant, caminant vaig arribar al teatre.

Deja una respuesta