El racó de poesia

Benvinguts a totes i a tots. Bienvenidos a todas y a todos. Welcome to everybody. Bienvenus. Willkommen.

Aquest espai de LLIBERTAT és per a tots vosaltres. Aquí tindreu l’ocasió de llegir… Llegeix més…

Benvinguts a totes i a tots. Bienvenidos a todas y a todos. Welcome to everybody. Bienvenus. Willkommen.

Aquest espai de LLIBERTAT és per a tots vosaltres. Aquí tindreu l’ocasió de llegir poesies cada mes, cadascuna referida a un SENTIMENT o SENSACIÓ, com l’Amor, la Ràbia, la Por, la Tristesa, l’Alegria…

Jo, Raül Prunell Holgado, membre del Breu Teatre Estratègic (BTE), tinc el privilegi d’organitzar aquesta NOVA SECCIÓ per a l’any que comença, el 2016. Per això, seré el primer que posi fil a l’agulla amb una presentació que consisteix en un diàleg entre un nen i la seva mare, titulat: Què és un poeta?

Com ja anireu descobrint, aquí es barrejaran la meva veu amb d’altres veus. I no només en català, sinó que gaudireu de textos en castellà, francès i anglès, originals o traduïts.

La meva intenció és abraçar en aquest Racó de Poesia a autors inèdits, contemporanis i, també, rescatar la veu dels més grans o dels que més ens agraden.

No donem més pistes, de moment. Mireu, llegiu-ho, escriviu i disfruteu. La Poesia no és cap tonteria. És tan seriosa com el Teatre o la Música. I t’ho passes d’allò més bé…

… però un poema només s’acaba quan algú l’ha llegit. Per tant, vosaltres sou els CONVIDATS IMPRESCINDIBLES.

Deja una respuesta