Ca’ la Txaro

Ca’ la Txaro es un espectacle de teatre gestual  adreçat a tots els públics! Consta de vàries històries unides per un fil conductor. Són històries que passen a la terrassa… Llegeix més…

Ca’ la Txaro es un espectacle de teatre gestual  adreçat a tots els públics! Consta de vàries històries unides per un fil conductor. Són històries que passen a la terrassa del bar d’un barri.

Aquest espectacle permet als actors i actrius treballar diferents registres. Està basat en el ritme, la música i una gran exigència d’expressivitat  ja que el veritable protagonista és “el llenguatge no verbal“.

L’espectacle pretén assolir els objectius bàsics del fet teatral: entretenir, divertir i reflexionar, tenint cura de l’estètica i l’estil que li dóna unitat.

Aquesta creació col•lectiva ha estat dissenyada per ser representada a qualsevol espai: escenaris convencionals, espais polivalents, sales d’actes, espais oberts, carrers, domicilis particulars, etc.

El seu gènere -el teatre mut- el fa molt adient per ser ofert en congressos, festes majors, convencions , seminaris, instituts, casals, diverses institucions, trobades i altres esdeveniments.

 

Repartiment

Borratxo       Leo Edery

Charo             Pepa Picas

Laura Kran i Sra. Enriqueta    Georgina Turró

Pitonisa i Conchita    Marina Marcos

Sra. Angelines            LluïsaEito

 La Roxi i Sra. Loli    Silvia Ruggiero

 MossenLlàtzer         Jordi Avellaneda

 MeryJou I Sra. Avelina            Montse Gurri

 Peter JonhsoniHipHopero    Javier Trentacoste

 La Sole i Lucy      Valeria Ballerini

 

 

Vestuari    Breu Teatre Estratègic

Espai escènic   Elisenda Seras

Selecció musical    Breu – Teatre – Estratègic

Fotografia   Gabriela Aguirre  Diego Patitucci

Tècnic de llums i so    Esteban Ruggero

Direcció General    Elisenda Seras

 

ca la txaro

Deja una respuesta